NLcom & de Zorg

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg vergen een continue afstemming en optimalisatie van de bedrijfsvoering. Geen enkele andere sector staat meer onder druk dan deze. Kosten verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit verbeteren, dat is de uitdaging. Processen moeten verder gestandaardiseerd en geautomatiseerd worden om de kwaliteit van zorg voorspelbaarder en goedkoper te maken. NLcom zet haar expertise graag in om zorgverleners te helpen bij het verbeteren van hun dienstverlening met als resultaat lagere kosten en een hogere klanttevredenheid. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Partners

Onze diensten


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creƫren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiƫnte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.