Project Manager


NLcom is een gezonde succesvolle onderneming in Maastricht en dit jaar vieren we ons 25-jarig bestaan. Met ons team van 40+ professionals helpen we organisaties om hun werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren binnen bestaande of nieuwe omgevingen. Wat ons typeert in onze dienstverlening is de hoge mate van betrokkenheid en de no-nonsense aanpak bij onze klanten als ook intern. We zijn een platte organisatie met korte lijnen waardoor we heel flexibel zijn en snel schakelen. Samenwerken en zorgdragen dat projecten bij onze klanten voorzien worden van slimme toepassingen; daar worden wij blij van!

Vanwege onze groei zijn wij per direct op zoek naar een Project Manager. Als Project Manager leid je projecten van initiatie tot en met exploitatie en je vormt de primaire schakel tussen de klant en het projectteam. Dit ten behoeve kortere opdrachten, maar ook grotere projecten. Je werkt nauw samen met onze engineers, consultants, planners, externe partners en uiteraard klanten. Samen met de stakeholders werk je aan het succesvol opleveren van projecten en het hooghouden van de klanttevredenheid. Ook schakel je op planningen, draagvlak, resources, verwachtingen, budgetten en risico’s.

Project Manager (40 uur p/w)

In deze functie houd je van uitdagingen en durft binnen de gestelde kaders ‘out-of-the-box’ te denken om projecten tot een goed einde te brengen: rekening houdende met budget, op tijd, kwaliteit en naar ieders tevredenheid! Als Project manager stuur je bij meerdere klanten diverse projectteams gelijktijdig aan. Behoud van overzicht is daarbij van groot belang. Als persoon heb je de passie om te blijven leren, je nieuwe technologieën en methodieken eigen te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s en klanten. 

Wat vragen we?

 • Je beschikt over 3 jaar+ relevante werkervaring;

 • Je hebt bij voorkeur een diploma op HBO-niveau (of hoger, of soortgelijk, met de nadruk op Projectmanagement, (technische) bedrijfskunde);

 • Affiniteit en ervaring in ICT is een pré. Voorbeelden van kennisdomeinen zijn o.a. cloud, kantoorautomatisering, softwareontwikkeling, business intelligence en ICT-consultancy;

 • Kennis van methodieken zijn een pré, bijv. Prince2, Agile, SCRUM etc.;

 • Ervaring met het aansturen van teams/ gelijktijdig meerdere projectteams;

 • Een teamplayer met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

 • Een proactieve houding en een resultaatgerichte denkwijze;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Oplossings- en dienstverlenende instelling;

 • In het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden we?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, telefoonvergoeding, internetvergoeding, laptop, fitnessregeling en fietsregeling;

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiende organisatie, met ambitieuze collega’s en een grote diversiteit aan relaties;

 • Een goede pensioenregeling;

 • Thuiswerken (deels) is mogelijk;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Thuiswerkvergoeding;

 • Collectieve bonusregeling; 

 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door invulling te geven aan je ambities middels trainingen en cursussen;

 • Een werkomgeving waar voldoende activiteiten georganiseerd worden, waarbij deels ook de eventuele partners welkom zijn;

 • Dat je deel uitmaakt van een leuk en professioneel team waarbij we allemaal dezelfde doelen nastreven en waarbij de fun-factor absoluut niet zal ontbreken.

Wat heeft NLcom jou te bieden volgens onze collega’s?

“De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is zo groot. In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen."

"Dat er binnen het team een goede balans is tussen hard werken en gezelligheid mag duidelijk zijn."

"Het hechte team (familiegevoel) maakt het zo leuk om hier te werken. Elke ochtend haal ik het eerste rondje koffie voor het team, dat is altijd een gezellig momentje om de dag te starten."

“Als er gewerkt moet worden, dan kan ik op ze rekenen. Maar is het even rustiger, dan vliegen de grappen de afdeling over!"

"De vrijdagmiddagborrel is een vast ritueel geworden, dat is écht zo tof hier!"

Kortom.

Wij bieden een team van enthousiaste, gedreven collega’s aan waar collegiale ondersteuning, samenwerking en een informele manier van werken belangrijk zijn. Een goede werksfeer, open cultuur en een fantastisch kantoor waar familiegevoel hoog staat. Je komt dus in een ’warm’ bad terecht!

Hoe verder?

We kijken uit naar jouw sollicitatie en zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren. Een motivatie en cv is daarom van harte welkom!

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Tamila Reintjens te bereiken via +31 (0)43-350 01 90. Ben je geïnteresseerd? Ga naar werkenbij.nlcom.nl en solliciteer direct! Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.