Blijf op de hoogte

van wat NLcom voor uw organisatie kan blijven betekenen, door onze events bij te wonen. De bijeenkomsten hebben één gezamenlijk doel: samen met andere organisaties kennis delen om u slimmer te laten werken.


$curEntry.getTitle($locale)

Ontbijtseminar: "De werkplek van de toekomst"

30.01.2020

Graag nodigen wij u uit voor het ontbijtseminar "De werkplek van de toekomst" op donderdag 30 januari 2020 bij NLcom. Het is voor het eerst dat er 5 generaties op de werkvloer actief zijn. Deze generaties verschillen enorm in werkwijze, communicatie en tools. De oudste generatie is voorstander van face-to-face contact waar de nieuwste generatie het belangrijk vindt om altijd en overal hun werk te kunnen doen. Hoe ziet Microsoft deze ontwikkeling en belangrijker, hoe zien zij hun rol hier in? Wat is er mogelijk en welke toegevoegde waarde kan dit voor uw bedrijf hebben?

lees verder
$curEntry.getTitle($locale)

Liferay Zorgforum: van silo's naar samenwerken

16.10.2018

Slechte integratie van IT-systemen zorgt voor onnodige tijdverspilling in de zorg. Dit blijkt uit recent onderzoek van GfK in opdracht van Liferay Benelux. De huidige systemen zijn teveel ingericht in silo's en dit leidt tot dubbel invoeren van gegevens, systemen die niet met elkaar praten en het moeten inloggen in verschillende applicaties. Het gevolg: frustratiesonder zorgmedewerkers en onnodig tijdverlies.

lees verder
$curEntry.getTitle($locale)

Bezoek Nedap en ontmoet zorgcollega’s van andere zorginstellingen

16.11.2017

In de toekomst zullen er steeds meer partijen met elkaar op digitale wijze communiceren.

lees verder
$curEntry.getTitle($locale)

Hoe bied je iedere doelgroep de beste Digital Experience?

28.10.2017

Medewerker, prospect of klant. Iedere eindgebruiker heeft eigen behoeften. Hoe zorg je dat je informatie op een zo effectief mogelijke manier deelt en deze ook nog eens overal beschikbaar maakt?

lees verder