NLcom zero NLcom zero

Werken bij NLcom

Kom jij ons team versterken?

Vanuit hartje Maastricht werken wij aan een unieke mix van oplossingen in ICT-infrastructuren en business informatie systemen voor toonaangevende bedrijven. We werken met oplossingen van marktleiders, maar laten ook graag het alternatief zien. We investeren voortdurend in onderzoek. We zijn ambitieus en toekomstgericht. De sfeer is informeel, open, gezellig en vooral niet hiërarchisch. De vraag naar onze dienstverlening groeit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar gekwalificeerde collega’s voor de versterking van ons team. Ook zijn we zeer geïnteresseerd in jong, gemotiveerd talent dat bij ons verder opgeleid wil worden.

Lijkt je het leuk om onderdeel te worden van ons team? Voor meer informatie: 

Bel +31 (0)43-350 01 90

Wij leiden vakmensen op!

SBB Leerbedrijven

Onze kennis mag worden gedeeld. NLcom is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Een erkend leerbedrijf geeft leerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk. NLcom investeert in de volgende generatie en wil jongeren de mogelijkheid bieden stage te lopen. Het bieden van stageplaatsen vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij trots op deze erkenning en kijken er naar uit om in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden. Op die manier leren leerlingen wat er van hen verwacht wordt in het bedrijfsleven. Iedere leerling wordt begeleid door een praktijkopleider. Wij geven de leerlingen de tijd, ruimte en begeleiding die nodig zijn om het vak te leren.

Hoe werkt het Sollicitantenportal

Klik op de knop ‘Solliciteren’ bij de vacature waarop je wilt reageren, en je komt uit op werkenbij.nlcom.nl waar je kunt solliciteren. Je kunt ervoor kiezen om een account aan te maken of een e-mail te sturen naar sollicitatie@nlcom.nl. Voordeel van het aanmaken van een account is dat je in de portal alle benodigde informatie vindt om je sollicitatieproces te volgen.

Jouw sollicitatie wordt verstuurd naar de afdeling HR van NLcom. Je ontvangt een e-mail waarmee je toegang tot ons sollicitatieportal krijgt. Je ontvangt ook een e-mail met een link zodra de gegevens in de portal zijn gewijzigd.

Om de eerste keer in te kunnen loggen dien je een wachtwoord te genereren. Je doet dat door een reset van het wachtwoord aan te vragen middels de onderstaande link. De username is het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

Deze aanvraag kun je doen op Wachtwoord vergeten

Vervolgens kun je met je nieuwe wachtwoord inloggen op ons Sollicitantenportaal


Kom je bij ons stage lopen?

Ben je talentvol en zeer gemotiveerd? Bij NLcom is er plek voor starters én afstudeerders op mbo, hbo en wo niveau. Je krijgt bij NLcom alle ruimte om initiatieven te ontplooien en met ideeën te komen. Je wordt als volwaardige collega beschouwd. Wij vinden ontwikkeling en groei tijdens je stage heel belangrijk. Voor jou, maar ook voor ons. We selecteren dus streng, maar eenmaal binnen kun je rekenen op goede begeleiding, interessante uitdagingen en opdrachten.

Vacatures

Momenteel geen vacatures beschikbaar.

Open sollicitatie

Het staat je uiteraard vrij om een open sollicitatie te sturen.