Webinar Atlassian


Op 20 mei organiseert NLcom in samenwerking met- en als solution partner van Atlassian het webinar: Transparant en taakgericht samenwerken in de cloud met tools van Atlassian.
 

Digitaal en taakgericht samenwerken in organisaties kan, meestal, efficiënter en beter. Maar hoe dan? De technische ontwikkelingen gaan razendsnel en het aanbod van verschillende oplossingen op het gebied van “samenwerken in de cloud” is groot. Wat voor de ene organisatie de beste oplossing is, geldt niet automatisch voor de andere. Organisaties verschillen immers van elkaar op gebied van werkwijze en processen.

NLcom is voortdurend op zoek naar een nóg efficiëntere manier om met elkaar samen te werken. Om transparant en efficiënt met elkaar samen te werken aan taken en projecten en om kennis te delen zetten we de applicaties in van Atlassian (onder andere Jira en Confluence), waarvan NLcom ook officieel partner is.

Atlassian ontwikkelt tools die door duizenden teams over de hele wereld worden gebruikt. Van grote organisaties (1000+ werkplekken) maar ook tot kleine organisaties (10- gebruikers). Gino de Jeu en Bart van Wunnik zoomen in dit webinar in op de voordelen en mogelijkheden die de moderne cloud oplossingen van Atlassian kunnen bieden op dat gebied van taakgericht samenwerken en kennis delen. Als toepassing te gebruiken tussen collega’s onderling, maar waar gewenst ook in combinatie met uw klanten of leveranciers.
 

Datum: 20 mei 2021
Tijdstip: 09.30 - 10.30 uur
Online via Teams.

Geïnteresseerd? Kijk hier om je in te schrijven.

 

Patrick Eggen schreef deze blog op 08.04.2021.