NLcom & de Industrie

NLcom is de ondersteunende of volledige ontzorgende ICT-partner voor organisaties in de industrie. Of het nu om het (fysiek) aanleggen of onderhouden van complexe IT-landschappen gaat, NLcom beheerst het. Data- en applicatielandschap in de cloud, on-premise of hybride? Wij verzorgen het graag. NLcom helpt u graag complexe processen in te richten en te optimaliseren. Middels robuuste en innovatieve oplossingen. Middels inzicht in uw (big) data. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Partners

Onze diensten


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.