Telefoontoestellen en Accessoires

VoIP-telefoons, ook wel SIP-telefoons genoemd, stellen de gebruiker in staat om telefoongesprekken te voeren middels Voice over IP (VoIP). U combineert deze toestellen met een eigen of hosted Cloud VoIP-centrale. NLcom levert diverse soorten VoIP-toestellen, bijbehorende accessoires en vergadertelefoontoestellen van gerenommeerde merken. De meeste populaire VoIP-telefoons worden ondersteund door ons hosted cloud telefooncentrale. Voorbeelden van merken waarvoor u bij ons terecht kunt zijn Yealink, Aastra-Mitel, Gigaset, Polycom, Snom, Jabra en Plantronics.

Telefonieoplossingen

Telefoontoestellen

Elk soort telefoontoestel heeft voor- en nadelen, het is dan ook afhankelijk van de eisen en wensen van de gebruiker. Zo is het bijvoorbeeld voor een magazijnbeheerder belangrijk dat hij kan lopen met een telefoon en een secretaresse heeft liever een overzichtelijk display met alle doorverbind opties. In het geval van de magazijnbeheerder kom je eerder bij een draadloos DECT toestel uit terwijl voor de secretaresse een uitgebreid bedraad toestel met headset voor de hand ligt.

Accessoires

Aanvullend op de telefoontoestellen is er geregeld behoefte aan accessoires als headsets waardoor je beide handen vrij hebt. We merken in de prakijk dat de ene headset de andere niet is en de gebruiker vaak sprecifieke voorkeuren heeft, daarvoor gaan we graag in gesprek met de gebruiker om tot het juiste model te komen. Over het algemeen kunnen we spreken van drie verschillende modellen, het model op het oor, het model met één oorschelp en het model met twee oorschelpen. Op deze modellen zijn vele varianten te krijgen.

Vergadertelefoontoestellen

Naast telefoontoestellen voor persoonlijk gebruik hebben we ook vergadertelefoontoestellen in ons assortiment. Deze vergadertoestelen worden gebruikt om met meerdere mensen op verschillende locaties te vergaderen, ook wel conferencing genoemd. Een conference call heeft het grote voordeel dat niet iedereen op dezelfde locatie aanwezig hoeft te zijn om toch te kunnen overleggen en vergaderen. Ook zijn vergadertelefoontoestellen geschikt voor grotere vergaderruimtes, door de 2 extra microfoons en speakers wordt het bereik vergroot.

Vergadertelefoon

Mocht u meer te weten willen komen over onze telefoontoestellen, accesoires of vergadertelefoontoestellen dan adviseren we u hier graag in. Wij denken graag mee in de specifieke mogelijkheden waardoor u uiteindelijk de gewenste situatie kunt werken.