NLcom & de Enterprise

Voor wat grotere organisaties hebben wij een aantal specifieke oplossingen die complexe ICT-vraagstukken eenvoudiger maken. Het betreft hier vaak maatwerk of standaardproducten die specifiek voor u ingericht worden. NLcom heeft de benodigde, brede expertise in huis om u te ondersteunen of zelfs volledig te ontzorgen. Van advies tot en met implementatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Partners

Onze diensten


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creƫren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiƫnte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.