Workflow4people

Veel bedrijven hebben te maken met talloze formulieren en workflows. Verbeter de efficiency van uw organisatie met als gevolg de kwaliteit van uw dienstverdeling. NLcom doet dit door het inzetten van een open source oplossing, Workflow4people. Papieren dossiers behoren dan tot de verleden tijd. Met Workflow4people kunt u bedrijfsprocessen automatiseren en efficiënter inrichten. U bouwt in een handomdraai intelligente webformulieren en krachtige workflows. De gegevens die in uw formulieren worden verwerkt, zijn centraal opgeslagen. Het systeem voorziet in notificaties, procesbewaking, opvolging & taakbeheer zodat u echt controle heeft over uw proces. Het gaat hier om het verminderen van de doorlooptijden en het meer vraaggestuurd inrichten van de processen. Integratie met andere applicaties is eenvoudig te realiseren.

6 redenen om uw bedrijfsprocessen te beheren met behulp van Workflow4people:

1. Grip op uw processen

Het automatiseren van formulieren en processen verhoogt de efficiency en voorkomt fouten. Workflow4people biedt u deze mogelijkheid, krachtig en eenvoudig.

2. Open source

Workflow4people is echte open source. Het is 100% vrij te verkrijgen & te gebruiken. Er zijn géén licentiekosten.

3. Eenvoudig in gebruik

Workflow4people stelt u in staat om zelf uw workflows en formulieren in te richten en aan te passen. U heeft dus niet bij elke wijziging een dure consultant nodig.

4. Volledig integreerbaar

Het koppelen met andere applicaties is erg eenvoudig. Workflow4people is geheel benaderbaar als webservice en de workflows kunnen webservices aanroepen

5. Inzichtelijk

Alle gegevens zijn razendsnel doorzoekbaar. Statistieken met betrekking tot uw gegevens en processen worden automatisch bijgehouden.

6. Brede ondersteuning

Workflow4people is een Nederlands initiatief. Meerdere bedrijven in Nederland bieden integratie en ondersteuningsdiensten aan en er zijn Nederlandse cursussen beschikbaar.