Junior ICT Engineer


NLcom helpt organisaties hun werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. Op maat natuurlijk. In bestaande of nieuwe omgevingen. NLcom. Slim in ICT.

Met circa 30 professionals bieden wij onze ICT-diensten en -oplossingen aan organisaties in voornamelijk Midden- en Zuid-Nederland aan. Vanuit onze basis in Maastricht richt NLcom zich op twee hoofdgebieden: enerzijds het aanbieden en onderhouden van ICT-infrastructuur(cloud)oplossingen en anderzijds het ontwikkelen van (maatwerk-)softwareoplossingen voor de grootzakelijke en enterprise-markt, voornamelijk in de zorg. Daarbij wordt gekozen voor oplossingen van marktleiders maar ook voor minder bekende alternatieven. In de keuze hierin is de behoefte en de business van de klant bepalend. Mede ondersteund door de ervaren, kundige en klantvriendelijke servicedesk bedient NLcom organisaties uit diverse branches en van divers formaat.

Vanwege onze groei zijn wij per direct op zoek naar een junior ICT engineer voor ons team ICT Infrastructuur. Heb jij passie voor de cloud, beveiliging en online diensten en ben je op zoek naar een uitdagende functie waar je techniek kunt combineren met professionele dienstverlening? Haal je graag het beste uit jezelf en uit anderen? Werk je het liefst in een informele omgeving, waar meedenken centraal staat? Dan is deze vacature echt iets voor jou. 


Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:
In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het opleveren en onderhouden van ICT oplossingen, zowel vanuit ons kantoor alsook op locatie bij onze relaties.

Dit betreft oplossingen op het gebied van cloud computing, groupware, telefonie, mobiel werken, hosting, beveiliging en andere diensten. Daarnaast ondersteun je collega’s en klanten bij werkzaamheden aan nieuwe en bestaande oplossingen.

Profiel:

 • Je hebt een afgeronde IT-opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur in de richting Network en Infrastructuur Design (of soortgelijk)

 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar ook starters nodigen we uit te solliciteren

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

 • Je bent in staat gestructureerd te werken en goed te documenteren

 • Je bent secuur en accuraat

 • Je bent stressbestendig en je voelt je thuis in een dynamische omgeving

 • Je bent leergierig en je bent bereid om je ervaring en kennis te delen met je collega’s

 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Als deze functie aanspreekt en je herkent jezelf in het profiel, neem dan contact met ons op!

Aanbod:

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiende organisatie, met ambitieuze collega’s en een grote diversiteit aan relaties

 • De mogelijk om je te ontwikkelen tot een ICT-engineer waar niemand om heen kan, mede middels opleidingen en cursussen

 • Uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, mogelijkheid tot een leaseauto, een goede pensioenregeling, telefoonvergoeding, laptop, fitnessregeling.

Bij interesse stuur jouw motivatie en curriculum vitae via e-mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.