NLcom Video

Sneller, beter en efficienter

NLcom helpt u uw werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. Op maat natuurlijk. In bestaande of nieuwe omgevingen. NLcom. Slim in ICT.


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u zich van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.

Partners

 

Producten

In the spotlight

Uw kantoor in de CLOUD?

Overal toegang tot uw documenten, programma’s en e-mail.

Software op maat?

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. NLcom adviseert, implementeert en integreert.

Voordelig bellen via internet?

VoIP, bespaar tot 70% op uw telefoniekosten.

Office 2016 vs Office 365 Business Premium


We kunnen wel stellen dat iedereen gebruik maakt van Office applicaties. Binnen elk bedrijf gebruikt men de bekende applicaties als Outlook, Word, Excel. De nieuwste versies van Office zijn Office 2016 en Office 365. Waar gaat u voor kiezen? Weet u de verschillen tussen beide versies? Wat zijn de voordelen en wat adviseert NLcom?

lees verder

Google Chrome gaat HTTP als “Not secure” bestempelen


Vanaf juli 2018 gaat de browser van Google, Google Chrome, websites die geen gebruik maken van een SSL certificaat als “Not secure” bestempelen. Chrome is een veel gebruikte internetbrowser en dit zal veel impact hebben op de bezoekers van websites zonder een SSL certificaat. NLcom wilt u graag informeren over de impact van de koers die Google Chrome hiermee in zet.

lees verder

Digitale transformatie. Met oog voor laaghangend fruit.


Op vele plekken mogen we ICT diensten leveren en adviseren. Waarde toevoegen. Dat doen we met veel inzet en enthousiasme bij grote en kleine organisaties. Samen met de klant werken we dan vanuit een gedeelde ICT visie; waar willen we naar toe, wat moet anders en beter, hoe willen we werken, welke prioriteiten, etc. .

lees verder