NLcom Video

Sneller, beter en efficienter

NLcom helpt u uw werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. Op maat natuurlijk. In bestaande of nieuwe omgevingen. NLcom. Slim in ICT.


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u zich van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.

Partners

 

Producten

In the spotlight

Uw kantoor in de CLOUD?

Overal toegang tot uw documenten, programma’s en e-mail.

Software op maat?

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. NLcom adviseert, implementeert en integreert.

Voordelig bellen via internet?

VoIP, bespaar tot 70% op uw telefoniekosten.

Samenwerken 3.0: minder emails, meer communicatie!


Bij NLcom hebben we grote mailboxen, de ene nog groter dan andere. Email wordt bij veel organisaties heel vrij en breed ingezet. Om de grote hoeveelheid en diversiteit van emails aan te kunnen, stoeien mensen met verschillende manieren om grip te houden op het grote spel van vraag en antwoord. Tijd om het tij te keren en slimmer te gaan werken.

lees verder

Digitale werkplek en Office 365


Microsoft Office 365 is een krachtig en divers platform. Onze ervaring is echter dat veel organisaties er niet het maximale uithalen omdat ze moeite hebben met het succesvol uitrollen van deze oplossing als digitale werkplek. Wat is dan die digitale werkplek?

lees verder

Office 2016 vs Office 365 Business Premium


We kunnen wel stellen dat iedereen gebruik maakt van Office applicaties. Binnen elk bedrijf gebruikt men de bekende applicaties als Outlook, Word, Excel. De nieuwste versies van Office zijn Office 2016 en Office 365. Waar gaat u voor kiezen? Weet u de verschillen tussen beide versies? Wat zijn de voordelen en wat adviseert NLcom?

lees verder