NLcom Video

Sneller, beter en efficienter

NLcom helpt u uw werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. Op maat natuurlijk. In bestaande of nieuwe omgevingen. NLcom. Slim in ICT.


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u zich van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.

Partners

 

Producten

In the spotlight

Uw kantoor in de CLOUD?

Overal toegang tot uw documenten, programma’s en e-mail.

Software op maat?

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. NLcom adviseert, implementeert en integreert.

Voordelig bellen via internet?

VoIP, bespaar tot 70% op uw telefoniekosten.

Thuiswerken - The next level


Sinds de corona lockdown zien we onze klanten intensiever dan ooit “thuiswerken”. Samenwerkingsplatformen zoals SharePoint Online, Teams en Zoom worden veel gebruikt. Onze klanten blijken relatief goed over te kunnen stappen naar de nieuwe situatie. Waar nodig ondersteunen we ze daarbij. NLcom heeft het de afgelopen weken dan ook extra druk gehad om thuiswerk-faciliteiten uit te breiden, denk hierbij aan nieuwe notebooks, licentie uitbreidingen, ondersteuning bij gebruik van Microsoft diensten als SharePoint Online en Teams. Het samenwerken in één document, of het via Teams vergaderen komt nu echt goed van pas. Met praktische toepassingen als videobellen, tegelijkertijd samenwerken in hetzelfde document en het delen van het beeldscherm kunnen onze klanten productief maar op gepaste afstand samenwerken en in contact blijven.

lees verder

Office 365 wordt Microsoft 365


Microsoft 365: nieuwe naam, zelfde goede deal, zelfde prijs. Office 365 wordt Microsoft 365. Er is dus nu nog maar één familienaam in plaats van twee. "Less is more" moeten ze bij Microsoft gedacht hebben. De volgende naamsveranderingen gaan per 21 april in, wij zullen dit ook aanpassen op onze facturen.

lees verder

Crimineel duikt op coronacrisis


Hackers proberen massaal een slaatje te slaan uit de problemen rondom het coronavirus. Online werken betekent meer e-mailverkeer, vaker inloggen op de systemen van het werk, kortom meer digitaal verkeer en daardoor ook meer kansen voor cybercriminelen. Veiligheidsexperts waarschuwen voor aanvallen op bedrijven die zijn overgeschakeld op thuiswerk. Computercriminelen proberen thuiswerkers hun wachtwoorden te ontfutselen. Er wordt bewust gezocht naar zwakke plekken die zijn ontstaan nu veel medewerkers op afstand werken en daarnaast is het nu makkelijker te infiltreren bij bedrijven. Extra alertheid is dus geboden.

lees verder