Office 365 & Exchange Online

Microsoft's Office 365 abonnementen bieden een breed scala aan mogelijkheden om in de Cloud te werken. Office 365 biedt u met Exchange Online al een complete groupware (mail, agenda, contacten, taken) in de Cloud, compleet met filtering, back-ups en nog veel meer functionaliteiten. De Office 365 abonnementen bieden u naast groupware ook informatieopslag, document management, informatiedeling en nog veel meer middels Sharepoint Online.

Diensten als Skype for Business (voice, chat en videocommunicatie), Yammer (een soort besloten Facebook voor uw eigen organisatie) en Onedrive (persoonlijke opslag) completeren deze abonnementen, die heel veel functionaliteit bieden voor een lage prijs per maand. Gebruikers kunnen eenvoudig maandelijks bij - en afgeschaald worden.

Microsoft Office 365 cloud diensten

Optioneel kunt u tevens Office licenties afnemen middels Office 365, zo dat u nooit meer hoeft te investeren in de aanschaf van Office licenties. Elke gebruiker kan de Office applicaties op 5 apparaten installeren. Daarnaast is het grote voordeel dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste Office updates en upgrades met de nieuwste functionaliteiten en beveiliging.

Als Microsoft partner kunnen wij u adviseren over de juiste abonnementskeuze en u begeleiden met de overstap en migratie naar deze diensten. Naast ervaring met Office 365 implementaties voor het MKB hebben we ook ervaring met non-profit organisaties. Voor non-profit organisaties hanteert Microsoft flinke kortingen en zijn er zelfs gratis licenties. Wij vertellen u er graag meer over de mogelijkheden en voordelen van Office 365.