Office & Cloud Automation engineer


NLcom is een gezonde succesvolle onderneming in Maastricht en volgend jaar vieren we ons 25-jarig bestaan. Met ons team van 38 professionals helpen we organisaties om hun werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren binnen bestaande of nieuwe omgevingen. Wat ons typeert in onze dienstverlening is de hoge mate van betrokkenheid en de no-nonsense aanpak bij onze klanten als ook intern. We zijn een platte organisatie met korte lijnen waardoor we heel flexibel zijn en snel schakelen. Samenwerken en zorgdragen dat projecten bij onze klanten voorzien worden van slimme toepassingen; daar worden wij blij van!

Vanwege onze groei zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze Office & Cloud Automation engineer. Iemand die door veel variatie in klanten en werk positieve energie krijgt. En die niets liever doet dan installeren-, beschikbaar stellen - en opleveren van hard- en software, het troubleshooten van problemen en mee wil draaien in projecten.

Als jij daarnaast doortastend bent, tempo wil maken, de 'getting things done' mentaliteit hebt én waarbij de Moderne Werkplek ook voor jou een ingeburgerd begrip is, dan is deze vacature echt iets voor jou en zoeken wij jou!

Office & Cloud Automation engineer (fulltime)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en ondersteunen van systemen en infrastructuren. In de cloud, op locatie bij de klant of in een hybride vorm. Je hebt een passie voor Microsoft (Azure, Server, M365), networking (LAN/WAN), architectuur, cloud computing, hybride IT-omgevingen en beveiliging. Kennis van Linux, virtualisatie, automation, scripting en software defined I(C)T zijn een pré, maar geen must. Je weet van aanpakken en gaat graag samen met collega’s de uitdaging aan om een succes te maken van ieder project.

Wat vragen we?

- Je beschikt over 3 jaar+ relevante werkervaring;
- Je hebt bij voorkeur een afgeronde IT-opleiding op HBO-niveau (of hoger, of soortgelijk, met de nadruk op systeem- of netwerkarchitectuur);
- Je hebt ervaring met cloud omgevingen (Microsoft Azure of anderzijds);
- Je bent vertrouwd met het installeren en beheren van serversystemen;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
- Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
- Je beschikt over een hands-on mentaliteit en hebt een proactieve instelling;                        
- Je bent in staat gestructureerd te werken en goed te documenteren

Wat bieden we?

- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, auto van de zaak, telefoonvergoeding, laptop, fitnessregeling en fietsregeling; 
- Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiende organisatie, met ambitieuze collega’s en een grote diversiteit aan relaties; 
- Een goede pensioenregeling; 
- De mogelijkheid om deels thuis te werken;
- Een collectieve bonusregeling;  
- Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met ook de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen; 
- Een werkomgeving waar voldoende activiteiten georganiseerd worden (met en zonder partners)
- Dat je deel uitmaakt van een leuk en professioneel team met de neuzen delfde kant op en en waarbij de fun-factor absoluut niet zal ontbreken!

Wat NLcom-medewerkers zeggen over de cultuur:

“De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is zo groot. In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen"

"Dat er binnen het team een goede balans is tussen hard werken en gezelligheid mag duidelijk zijn."

"Het hechte team (familiegevoel) maakt het zo leuk om hier te werken. Elke ochtend haal ik het eerste rondje koffie voor het team, dat is altijd een gezellig momentje om de dag te starten."

“Als er gewerkt moet worden, dan kan ik op ze rekenen. Maar is het even rustiger, dan vliegen de grappen de afdeling over!” 

"De vrijdagmiddagborrel is een vast ritueel geworden, dat is écht zo tof hier!"

Hoe verder?

We kijken uit naar jouw sollicitatie en zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren. Jouw motivatie en cv zijn daarom van harte welkom!

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Patrick Eggen te bereiken via +31 (0)43-350 01 90. Ben je geïnteresseerd? Ga naar werkenbij.nlcom.nl en solliciteer direct! Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.