Liferay Zorgforum: van silo's naar samenwerken

Slechte integratie van IT-systemen zorgt voor onnodige tijdverspilling in de zorg. Dit blijkt uit recent onderzoek van GfK in opdracht van Liferay Benelux. De huidige systemen zijn teveel ingericht in silo's en dit leidt tot  dubbel invoeren van gegevens, systemen die niet met elkaar praten en het moeten inloggen in verschillende applicaties. Het gevolg: frustratiesonder zorgmedewerkers en onnodig tijdverlies.

Bespaar 8 uur administratie per week 

Wil jij je bestaande systemen met elkaar laten praten? Slechts eenmalig gegevens invoeren? En hierdoor één werkdag per zorgteam per week besparen? 

Het antwoord is: verbinden. Door een slimme integratielaag boven je bestaande systemen te zetten, verbind je EPD's, ECD's, planningtools en behandelplannen. De businessprocessen worden daardoor beter en efficiënter. Met als gevolg een blijere zorgmedewerker. Hij of zij logt slechts éénmalig in en ziet alle noodzakelijke informatie in één presentatielaag

Benieuwd hoe dit voor je eigen zorgorganisatie werkt? Kom dan naar het Liferay Zorgforum op dinsdag 16 oktober in Leiden. En ontdek hoe jij silo's kunt doorbreken en beter kunt (samen)werken. Meld je nú gratis aan. Let op: slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Klik hier om je aan te melden.