Senior IT Servicedesk Engineer


Wij zoeken jou!

Vanwege onze groei zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte (ervaren) medewerker voor ons Servicedesk team. Ben je op zoek naar een uitdagende functie waar je techniek kunt combineren met professionele dienstverlening? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Je wil werken binnen een dynamische organisatie in Maastricht en je bent toe aan een nieuwe stap binnen jouw carrière. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen prestaties wil en kan leveren, iemand die proactief handelt, die eigenzinnig is én zijn mening geeft. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt én waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling dan ook erg belangrijk binnen NLcom en investeren daarom hier graag in. Hierbij kun je denken aan trainingen, uitwisseling van ervaringen en kennis met je collega's. Kom jij ons team versterken?

Dit ben jij:

Samen met ons Servicedesk team ben je verantwoordelijk voor het middelpunt van onze organisatie en speelt daar tevens een coördinerende rol in.  Je bent een technische duizendpoot op het gebied van ICT-techniek. Je krijgt de mogelijkheid om diverse problemen op te lossen: telefonisch, per mail, of via een remote sessie. Je toont initiatief, weet klantvragen goed te analyseren/ prioriteren en leidt deze waar nodig door naar de juiste collega’s binnen onze organisatie. Dit betekent dat je goed kunt luisteren, beschikt over inlevingsvermogen en denkt in oplossingen. Je bent bereid daarvoor nét dat stapje extra te zetten. Mocht je er zelf toch niet uitkomen, dan kun je terugvallen op de kennis en kunde van je collega's met meer specialistische kennis.

Wat heeft NLcom jou te bieden volgens onze collega’s?

"De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is zo groot. In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen"

"Dat er binnen het team een goede balans is tussen hard werken en gezelligheid mag duidelijk zijn."

"Het hechte team (familiegevoel) maakt het zo leuk om hier te werken. Elke ochtend haal ik het eerste rondje koffie voor het team, dat is altijd een gezellig momentje om de dag te starten."

“Als er gewerkt moet worden, dan kan ik op ze rekenen. Maar is het even rustiger, dan vliegen de grappen de afdeling over!” 

"De vrijdagmiddagborrel is een vast ritueel geworden, dat is écht zo tof hier!"

Samengevat

Wij bieden een team van enthousiaste, gedreven collega’s aan waar collegiale ondersteuning, samenwerking en een informele manier van werken belangrijk zijn. Een goede werksfeer, open cultuur en een fantastisch kantoor waar het 'ons' gevoel hoog staat. Je komt dus in een 'warm' bad terecht!

Dit bieden we je aan

Bij NLcom vinden we de balans tussen inspanning en ontspanning zeer belangrijk. Zo kun je je een rustmoment pakken met een potje tafelvoetbal of chillen op onze relax poef. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als NLcom-mer kun je ook rekenen op:

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, telefoonvergoeding, laptop, fitnessregeling en fietsregeling; 

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiende organisatie, met ambitieuze collega’s en een grote diversiteit aan relaties; 

 • Een goede pensioenregeling; 

 • Thuiswerken (deels) is mogelijk; 

 • Een baan waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan; 

 • Collectieve bonusregeling;  

 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door invulling te geven aan je ambities middels trainingen en cursussen; 

 • Een werkomgeving waar voldoende activiteiten georganiseerd worden, waarbij deels ook de eventuele partners welkom zijn;

 • Dat je deel uitmaakt van een leuk en professioneel team waarbij we allemaal dezelfde doelen nastreven en waarbij de fun-factor absoluut niet zal ontbreken.    

Dit zijn wij

NLcom is een gezonde onderneming met kantoor in Maastricht en is al bijna 24 jaar succesvol actief. Klantvriendelijkheid is binnen NLcom een absoluut streven. Met ons team van 38+ professionals, helpen we grote-, middelgrote- en kleine organisaties om hun werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. In bestaande of nieuwe omgevingen.

Zo identificeert zich een NLcom-mer!

Menselijkheid & persoonlijkheid - samenwerking - integriteit - informeel, vriendschappen - relaxte sfeer - flexibiliteit - je kunt zijn wie je bent - respect voor elkaar - gezelligheid- elkaar iets gunnen - diversiteit wordt omarmd - gelijkwaardigheid - geen hiërarchie - kansen voor ontwikkeling (persoonlijk en zakelijk) - open en eerlijk - vrijheid - afspraak = afspraak - kracht van het collectief – synergie - drive. 

Dit vragen wij

 • je hebt een afgeronde IT-opleiding op MBO+ of HBO-niveau, bij voorkeur in de richting Network en Infrastructuur Design (of soortgelijk);

 • je beschikt over 3 jaar relevante werkervaring;

 • je hebt ruime kennis van IT, dito besturingssystemen en eventueel telefonie, en je hebt werkervaring in het genoemde vakgebied;

 • je hebt kennis van ITIL en het werken met ticketingsystemen;

 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

 • je bent in staat gestructureerd te werken en goed te documenteren;

 • je bent analytisch en hebt een proactieve instelling;

 • je bent secuur en accuraat;

 • je bent leergierig en je bent bereid om je ervaring en kennis te delen met je collega’s;

 • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit;

 • je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Hoe verder?

We kijken uit naar jouw sollicitatie en zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren. Een motivatie en cv zijn daarom van harte welkom!

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Patrick Eggen te bereiken via +31 (0)43-350 01 90. Ben je geïnteresseerd? Ga naar werkenbij.nlcom.nl en solliciteer direct! Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.