NLcom zero NLcom zero

Over Ons

Wij helpen u slimmer te werken

Als ondernemer bent u afhankelijk van uw ICT. De ontwikkelingen op dat vlak volgen elkaar in razendsnel tempo op. U wilt uw ICT dan ook goed geregeld hebben. Maar u heeft geen tijd om u bezig te houden met zaken als back-ups, updates, beveiliging, etc. Een betrouwbare en flexibele ICT-partner is dan essentieel. NLcom denkt met u mee. Zodat u uw werk slimmer, sneller, beter en efficiënter kunt doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door samen met u slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. NLcom adviseert, implementeert en integreert. Bij grote en bij kleine bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw ICT goed geregeld is en helpen u kosten te reduceren.

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

De beveiliging van uw data en de beschikbaarheid van uw ICT-omgeving heeft bij NLcom altijd de hoogste prioriteit. Wij zijn er trots op dat NLcom nu ook formeel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is. Met het internationale keurmerk ISO/IEC 27001 voldoet NLcom aan alle punten van deze norm voor informatiebeveiliging. Onze processen zijn erop gericht om continue de kwaliteit en verbetermogelijkheden van onze informatiebeveiliging te bewaken. Met het behalen van het certificaat heeft dit alles een officieel en internationaal erkend keurmerk gekregen. Tegelijk met het ISO 27001 certificaat hebben we ook het zorg-specifieke NEN 7510 certificaat behaald. Hierin wordt extra aandacht besteed aan de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van (patiënt-) informatie. NLcom voldoet hiermee aan alle technische, organisatorische en procedurele eisen van informatiebeveiliging die specifiek voor de zorg gelden.

Veilig en betrouwbaar omgaan met informatie vormt een onlosmakelijk onderdeel van onze dienstverlening. NLcom hanteert een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS). Ook de komende jaren doet onze organisatie er alles aan om informatie te beveiligen en te voldoen aan steeds hogere eisen. Meer weten? Neemt u dan contact op met NLcom.

Richtinggevende waarden

Onze kernwaarden zijn verankerd in ons DNA. Ze zijn richtinggevend voor ons handelen en ons doen. Ze vormen de basis van waaruit wij al onze producten en diensten ontwikkelen. Ze vertellen iets over hoe wij samenwerken met opdrachtgevers, partners en elkaar. En over wat u van ons kunt verwachten.

 

Deskundig

Wij willen bekend staan als een partij die voorop loopt in de ICT. Onze dienstverlening, in welke vorm ook, kenmerkt zich door het hoge niveau van vakkennis en ervaring van onze medewerkers. Wij ontwikkelen ons voortdurend en zijn up-to-date. Daardoor kunnen wij u steeds de best passende oplossing(en) bieden.

Persoonlijk

Een persoonlijke benadering. Daar draait het bij ons om. Naar onze opdrachtgevers, naar onze partners en naar elkaar. We investeren continu in een duurzame samenwerking. Alleen op die manier is het mogelijk om tot de beste resultaten te komen.

Flexibel

Oplossingen moeten optimaal afgestemd zijn op uw wensen en uw bedrijfsprocessen. Daarom is alles bespreekbaar. Tijdens, maar ook buiten reguliere kantoortijden. Wij staan met raad en daad klaar voor onze opdrachtgevers.

Proactief

Al onze mensen hebben een proactieve mentaliteit. Wij zijn problemen graag voor, voordat u ze ervaart. Wij denken met u mee. En het liefst vooruit. Keer op keer blijkt dat een van onze belangrijkste wapens in een hechte en langdurige relatie.