NLcom Video

Sneller, beter en efficienter

NLcom helpt u uw werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. Op maat natuurlijk. In bestaande of nieuwe omgevingen. NLcom. Slim in ICT.


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u zich van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.

Partners

 

Producten

In the spotlight

Uw kantoor in de CLOUD?

Overal toegang tot uw documenten, programma’s en e-mail.

Software op maat?

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. NLcom adviseert, implementeert en integreert.

Voordelig bellen via internet?

VoIP, bespaar tot 70% op uw telefoniekosten.

Multi Factor Authentication (MFA)


Internetcriminelen proberen continu wachtwoorden te bemachtigen. Bijvoorbeeld om betalingen met jouw gegevens te doen of vanuit jouw naam virussen of spam te verspreiden. Een 'makkelijk' wachtwoord, is voor onbevoegden sneller te raden en te kraken. Hoe langer het wachtwoord, hoe minder makkelijk het te kraken is.

lees verder

Samenwerken 3.0: minder emails, meer communicatie!


Bij NLcom hebben we grote mailboxen, de ene nog groter dan andere. Email wordt bij veel organisaties heel vrij en breed ingezet. Om de grote hoeveelheid en diversiteit van emails aan te kunnen, stoeien mensen met verschillende manieren om grip te houden op het grote spel van vraag en antwoord. Tijd om het tij te keren en slimmer te gaan werken.

lees verder

Digitale werkplek en Office 365


Microsoft Office 365 is een krachtig en divers platform. Onze ervaring is echter dat veel organisaties er niet het maximale uithalen omdat ze moeite hebben met het succesvol uitrollen van deze oplossing als digitale werkplek. Wat is dan die digitale werkplek?

lees verder