NLcom Video

Sneller, beter en efficienter

NLcom helpt u uw werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. Op maat natuurlijk. In bestaande of nieuwe omgevingen. NLcom. Slim in ICT.


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u zich van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.

Partners

 

Producten

In the spotlight

Uw kantoor in de CLOUD?

Overal toegang tot uw documenten, programma’s en e-mail.

Software op maat?

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. NLcom adviseert, implementeert en integreert.

Voordelig bellen via internet?

VoIP, bespaar tot 70% op uw telefoniekosten.

Webinar Atlassian


Webinar 20 mei 2021: transparant en taakgericht samenwerken in de cloud met tools van Atlassian. Noteer alvast de datum, informatie volgt spoedig.

lees verder

Nieuwe vacatures


NLcom is op zoek naar een Commercieel Medewerker en Office & Cloud Automation Engineer.

lees verder

Thuiswerken - Integratie tussen Microsoft Teams en de bedrijfstelefonie


Het thuiswerken willen we zoveel als mogelijk blijven optimaliseren. We vragen ons altijd af, wat er anders of beter kan. Kan onze bereikbaarheid worden verbeterd? Deze week pakken we onze Cloud telefonie oplossing aan en gaan we deze integreren met Microsoft Teams. Omdat het kan. En omdat we het nuttig en leuk vinden.

lees verder