NLcom & het MKB

Heel wat organisaties in het midden- en kleinbedrijf hebben de weg naar NLcom al gevonden. Of het nu om een kleine dienstverlener of een grotere productieorganisatie met meerdere vestigingen gaat. NLcom werkt als verlengstuk of sparringpartner voor de eigen IT-afdeling of als complete dienstverlener voor organisaties zonder eigen IT-afdeling. NLcom helpt bedrijven in het MKB om hun business beter, efficiënter en flexibeler uit te kunnen voeren. In de cloud en op locatie. Veilig en vooruitstrevend. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Partners

Onze diensten


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.