Cabinet Adviseurs - Bureau van der Heijden

Cabinet Adviseurs - Bureau van der Heijden is een financiƫle dienstverlener voor het MKB en levert onder ander diensten op het gebied van fiscaal advies, accountancy en HRM.

lees verder

NEBIM Groep

Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord. Als officieel Volvo Trucks & Renault Trucks servicedealer biedt NEBIM verkoop van nieuwe trucks, onderhoud, financiƫle dienstverlening, lease, verhuur en diverse aanverwante diensten.

lees verder

Zorg In Ontwikkeling (ZIO)

De uitgebreide kennis en ervaring met berichtenuitwisseling, koppelingen, portalen, diverse zorgapplicaties, maatwerk en beveiliging komt goed van pas bij het inrichten van de ICT omgeving bij zorginstellingen. ZIO is een eerstelijnszorgbedrijf met een multidisciplinaire, brede scope.

lees verder

MeanderGroep Zuid-Limburg

Onze digitale omgeving moet flexibel zijn omdat de veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en informatie overal beschikbaar moet kunnen zijn. Dat vereist een gekoppeld software landschap waarmee we continu innovatieve stappen kunnen zetten.

lees verder

L'Ortye

L'Ortye is een veelzijdig en dynamisch familiebedrijf en is actief in meerdere disciplines: haven op- en overslag, zand- en grindwinning, transport-, milieu-, en grondbankactiviteiten.

lees verder