Coördinator Operations


NLcom is een gezonde succesvolle onderneming in Maastricht en dit jaar vieren we ons 25-jarig bestaan. Met ons team van 40+ professionals helpen we organisaties om hun werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren binnen bestaande of nieuwe omgevingen. Wat ons typeert in onze dienstverlening is de hoge mate van betrokkenheid en de no-nonsense aanpak bij onze klanten als ook intern. We zijn een platte organisatie met korte lijnen waardoor we heel flexibel zijn en snel schakelen. Samenwerken en zorgdragen dat projecten bij onze klanten voorzien worden van slimme toepassingen; daar worden wij blij van!

Coördinator Operations (28 - 40 uur p/w)

In deze veelzijdige functie zorg jij ervoor dat het hele proces na de order soepel verloopt. Je brengt structuur aan en zorgt ervoor dat je steeds de touwtjes in handen hebt. De werkzaamheden bestaan onder andere uit planning, administratie, coördineren en bewaken van werkzaamheden. Als Coördinator operations ben jij een kei in het dagelijks plannen en organiseren van werkzaamheden voor onze Engineers. Je werkt nauw samen met diverse collega’s zoals onze engineers en sales medewerkers. Je zorgt ervoor dat zowel de klant als de collega’s steeds geïnformeerd zijn. Je brengt alle facetten van het proces samen en weet ook steeds de verbinding te leggen. Je werkt praktisch en efficiënt waardoor je zowel de klant als je collega’s optimaal ontzorgt.

Je bent iemand die samen prestaties wil en kan leveren, iemand die proactief handelt, die eigenzinnig is én zijn mening geeft. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt én waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling dan ook erg belangrijk binnen NLcom en investeren daarom hier graag in. Hierbij kun je denken aan trainingen, uitwisseling van ervaringen en kennis met je collega's. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen we?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO -niveau (of hoger, of soortgelijk) of HBO denk- en werkwijze;

 • Affiniteit met techniek/ICT is pré;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Je bent in staat gestructureerd te werken;

 • Je bent een verbinder, sympathiek en kan verschillende processen tegelijk bewaken;

 • Je bent communicatief sterk en kan goed luisteren en doorvragen; 

 • Goed in het organiseren van werk, overzicht creëren en het stellen van de juiste prioriteiten;

 • Teamplayer in hart en nieren;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden we?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, telefoonvergoeding, internetvergoeding, laptop, fitnessregeling en fietsregeling;

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiende organisatie, met ambitieuze collega’s en een grote diversiteit aan relaties;

 • Een goede pensioenregeling;

 • Thuiswerken (deels) is mogelijk;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Thuiswerkvergoeding;

 • Collectieve bonusregeling;

 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door invulling te geven aan je ambities middels trainingen en cursussen;

 • Een werkomgeving waar voldoende activiteiten georganiseerd worden, waarbij deels ook de eventuele partners welkom zijn;

 • Dat je deel uitmaakt van een leuk en professioneel team waarbij we allemaal dezelfde doelen nastreven en waarbij de fun-factor absoluut niet zal ontbreken.

Wat heeft NLcom jou te bieden volgens onze collega’s?

“De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is zo groot. In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen."

"Dat er binnen het team een goede balans is tussen hard werken en gezelligheid mag duidelijk zijn."

"Het hechte team (familiegevoel) maakt het zo leuk om hier te werken. Elke ochtend haal ik het eerste rondje koffie voor het team, dat is altijd een gezellig momentje om de dag te starten."

“Als er gewerkt moet worden, dan kan ik op ze rekenen. Maar is het even rustiger, dan vliegen de grappen de afdeling over!"

"De vrijdagmiddagborrel is een vast ritueel geworden, dat is écht zo tof hier!"

Kortom.

Wij bieden een team van enthousiaste, gedreven collega’s aan waar collegiale ondersteuning, samenwerking en een informele manier van werken belangrijk zijn. Een goede werksfeer, open cultuur en een fantastisch kantoor waar familiegevoel hoog staat. Je komt dus in een ’warm’ bad terecht!

Hoe verder?

We kijken uit naar jouw sollicitatie en zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren. Een motivatie en cv is daarom van harte welkom!

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Tamila Reintjens te bereiken via +31 (0)43-350 01 90. Ben je geïnteresseerd? Ga naar werkenbij.nlcom.nl en solliciteer direct! Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.