Bezoekersregistratie App

Met de NLcom Bezoekersregistratie App kunnen al uw bedrijfsbezoekers zich eenvoudig digitaal aanmelden. Een groot voordeel is dat bezoekers geen inzicht hebben in voorgaande bezoekers en hun gegevens. Hierdoor is de privacy van uw bedrijf en uw bezoekers volledig gewaarborgd en is deze app AVG/GDPR compliant! In geval van calamiteiten en ontruiming hebben de BHV’ers altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers in uw pand op hun smartphone, tablet of laptop/PC. De App is bij uitstek geschikt voor bedrijven die regelmatig bezoekers ontvangen en een registratieplicht hebben of moeten voldoen aan strenge regelgeving.

Mocht u geen gebruik willen maken van een tablet/ iPad, dan is het ook mogelijk om deze app te gebruiken in combinatie met een wall-mount touchscreen monitor. Wilt u weten wat hierin de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op

Enkele voordelen

  • Professionele ontvangst en uitstraling
  • Vervangt de papieren registratie
  • Eenvoudige en snelle registratie
  • Direct voldoen aan de wettelijke registratieplicht AVG/GDPR compliant
  • Meertalig (Nederlands/Engels)
  • Volledig aangepast aan eigen huisstijl
  • Privacy van uw bedrijf en bezoekers gewaarborgd

Uitbreiding met medewerkersregistratie?

Heeft u geen medewerkersregistratiesysteem en wilt u zicht hebben welke medewerkers in uw pand aanwezig zijn? Dan zorgt NLcom ervoor dat de App uitgebreid wordt, zodat uw medewerkers heel eenvoudig kunnen in- en uitchecken. Zeker in het geval van calamiteiten en ontruiming is het van belang te weten welke medewerkers zich in uw pand bevinden.

Meer weten?

In onderstaande brochure kunt u meer informatie vinden over de App en bijbehorende diensten. Neem contact met ons op voor een live demo op locatie, waarbij we u graag meer vertellen over onze NLcom Bezoekersregistratie App.