NLcom Video

Sneller, beter en efficienter

NLcom helpt u uw werk sneller, beter en efficiënter te doen. Door netwerken en databeheer optimaal in te richten. Door systeemintegratie. Door slimme digitale tools te selecteren én te implementeren. Op maat natuurlijk. In bestaande of nieuwe omgevingen. NLcom. Slim in ICT.


Kantoorautomatisering & clouddiensten

Kantoorautomatisering en clouddiensten vormen het fundament van uw ICT infrastructuur. NLcom biedt een breed spectrum aan oplossingen, of het nu gaat om uw desktops (lokaal of in de cloud), uw communicatiemogelijkheden, het mobiele werken of uw informatieopslag. Met slimme en innovatieve oplossingen creëren en/of optimaliseren wij dit fundament.


Solutions

Als managed solution provider nemen wij het volledige beheer en de ondersteuning van een oplossing van u over. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen.


Software integratie & maatwerk

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. Software op maat. Onderscheidt u zich van uw concurrenten door uw processen op een eigen en efficiënte manier in te richten. Maatwerk software van NLcom biedt hier uitkomst. Wij ontwerpen, integreren en implementeren voor u passende oplossingen.

Partners

 

Producten

In the spotlight

Uw kantoor in de CLOUD?

Overal toegang tot uw documenten, programma’s en e-mail.

Software op maat?

Meer inzicht, meer efficiency, minder werk. NLcom adviseert, implementeert en integreert.

Voordelig bellen via internet?

VoIP, bespaar tot 70% op uw telefoniekosten.

Bereikbaarheid flexibiliteit slimme ICT


Hoe zorg je ervoor dat medewerkers veilig kunnen samenwerken met collega’s maar ook met klanten zonder grip te verliezen op de veiligheid en compliance?

lees verder

Werken anno 2022


Hoe zorg je ervoor dat medewerkers veilig kunnen samenwerken met collega’s maar ook met klanten zonder grip te verliezen op de veiligheid en compliance? Zorggroep Triade, Microsoft en NLcom nemen u een ochtend mee en lichten toe hoe oplossingen en diensten in de praktijk worden gebruikt en toegepast om ICT die daadwerkelijke process enabler te laten zijn.

lees verder

Nachtrust as a Service


NaaS, Nachtrust as a Service. In een ochtend lichten we toe hoe goed doordachte security nachtrust kan bevorderen, hoe security een integraal onderdeel is van de NLcom dienstverlening én hoe je schaalbare continuïteit kunt vormgeven.

lees verder