Software Engineer


Met haar team van 30 professionals bedient NLcom de grootzakelijke en enterprise markt met oplossingen zoals portalen, apps, koppelingen t.b.v. systeem- of dataintegratie, zoektechnologie en maatwerkprojecten. De behoefte van de klant is hierin bepalend en NLcom kiest vanuit deze behoefte de juiste oplossing: technologie van marktleiders of een minder bekend maar beter passend alternatief. Met een ervaren, kundige en klantvriendelijke servicedesk bedient NLcom organisaties uit diverse branches en van divers formaat.

Wil jij werken binnen een dynamische organisatie en ben je toe aan een nieuwe stap binnen jouw carrière? Op onze locatie in Maastricht hebben wij ruimte voor een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de passie heeft om samen een prestatie te leveren wie proactief handelt, eigenzinnig is en zijn mening geeft. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling dan ook erg belangrijk binnen NLcom en investeren daarom hier graag in. Hierbij kun je denken aan trainingen, uitwisseling van ervaringen en kennis met je collega's. Kom jij ons team versterken?

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van applicatiearchitecturen en softwareoplossingen, in samenwerking met een ambitieus en professioneel team.

Oog voor zaken zoals gebruiksvriendelijkheid, toepasbaarheid binnen organisaties en de gehele life cycle van programmatuur is een pré. Je kunt samenwerken met andere IT-disciplines (bijv. cloud, infrastructures, BI etc.) en je voelt je thuis in een devops-cultuur.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de functie van Software Engineer dien je te voldoen aan de volgende functie-eisen:

  • HBO (of hoger) werk- en denkniveau

  • Kennis m.b.t. het ontwikkelen van hedendaagse zakelijke weboplossingen

  • Kennis van talen, producten en technieken van enterprise klasse. Denk hierbij aan Java, C#, Javascript en XML, continuous integration

  • Affiniteit met onze stacks (of een deel daarvan) is een pre; denk aan Spring, Grails, Java EE, Xamarin, MuleSoft ESB, AngularJS, Liferay, ElasticSearch, NodeJS, HTML5, CSS, BPMN, Atlassian tooling (Jira, Bamboo, BitBucket) Docker et cetera.

  • Ervaring in open source software en open standaarden is een pré

  • Klantgericht werken

  • Fulltime en flexibel inzetbaar

 

Als deze functie aanspreekt en je herkent jezelf in het profiel, neem dan contact met ons op!

Ons aanbod:

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiende organisatie, met ambitieuze collega’s en een grote diversiteit aan relaties.

  • De mogelijkheid om je verder door te ontwikkelen en te groeien in jouw vakgebied. Uiteraard zijn er diverse opleidingsmogelijkheden hiervoor ter beschikking.

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, mogelijkheid tot een leaseauto, een goede pensioenregeling, telefoonvergoeding, laptop, fitnessregeling.

Bij interesse graag per e-mail reageren via hr@nlcom.nl met een motivatie en een volledig curriculum vitae.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.