Mobiele Telefonie

Zakelijk Mobiel

NLcom levert ook mobiele telefonie, we hebben hiervoor de SIM Only Zakelijk Mobiel abonnementen van KPN. Met Zakelijk Mobiel kunt u onbezorgd bellen, sms’en en internetten. Er zijn verschillende 4G-abonnementen zodat u altijd een passend abonnement per medewerker kunt kiezen.

Naast de standaard mobiele abonnementen zijn er opties zoals VAMO. Met VAMO (Vast-Mobiel integratie) is het mogelijk om uw mobiele toestel met uw (hosted) telefooncentrale te integreren. Hierdoor is het mogelijk om buiten de deur op uw mobiel bereikbaar te zijn alsof u op kantoor achter een traditioneel vast toestel zit. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een Data Only abonnement af te sluiten voor bijvoorbeeld een iPad. Elke situatie is anders, aan de hand van uw eisen en wensen kijken we graag mee naar een passende oplossing.

SIM Only Zakelijk Mobiel KPN

Data Only

Naast de Zakelijk Mobiel abonnementen waarin zowel spraak als data zijn opgenomen biedt NLcom ook Data Only abonnementen aan. Zoals de naam al aangeeft hebben deze abonnementen alleen Data en kan er dus niet mee gebeld of ge-sms’t worden. Het is ook mogelijk om een Data SIM te koppelen aan uw Zakelijk Mobiel abonnement waardoor op twee apparaten gebruik wordt gemaakt van dezelfde Data bundel.

Mobiele telefoons

De abonnementen die NLcom aanbied zijn standaard zónder toestel. Het is echter wel mogelijk om naast het abonnement een los toestel via NLcom aan te schaffen. We zien in praktijk dat de meeste zakelijke klanten gebruik maken van iPhones voor mobiele abonnementen en iPads voor data abonnementen. NLcom hanteert de officiële Apple prijzen zoals te raadplegen op Apple.nl. Indien er behoefte is aan een ander product kunnen we dit navragen bij onze distribiteurs ditzelfde geld voor accessoires.

Dekking

KPN heeft 99% 4G-dekking in Nederland, hierdoor heb je zowel binnenshuis als buiten op straat vrijwel altijd een 4G-verbinding. Naast 4G is KPN ook hard bezig om 4G+ uit te rollen. Met 4G+ ervaar je een nog snellere internetverbinding. Mobiel bereik vraagt binnenshuis om een sterker signaal dan buitenshuis. De sterkte van je verbinding wordt door verschillende factoren bepaald. Signalen kunnen onder anderen verzwakt worden door muren, metalen kasten en begroeiing.

Voordelen

Kort samengevat bieden de mobiele (data) abonnementen van NLcom de volgende voordelen:

  • Flexibel: de abonnementen zijn maandelijks op- en af te schalen of op te zeggen
  • Efficiënt: Data wordt gedeeld met iedereen met hetzelfde abonnement
  • Besparend: tijdelijk ongebruikte abonnementen afschalen naar het goedkoopste abonnement
  • Overzichtelijk: Alles bij één leverancier, namelijk NLcom
  • Zekerheid: Professioneel netwerk met landelijke dekking, namelijk KPN
  • Proactieve melding als een bundel overschreden dreigt te worden
  • Mogelijkheid tot nummerbehoud
  • Vast-Mobiel integratie
  • Scherpe prijs/kwaliteit verhouding