Cloud VoIP Telefonie Centrale

VoIP, Voice over Internet Protocol

VoIP is simpelweg telefonie over een internetverbinding in plaats van over een telefoniekabel. VoIP is de toekomst van de telefonie en goedkoper dan ISDN.

Telefonie op maat

Ieder bedrijf heeft zijn telefonie anders ingericht. Of u nu een groothandel hebt, een advocatenkantoor, hotel, of huisartsenpraktijk, onze telefonie engineers stellen uw telefonie zo in dat het bij uw organisatie past. Onze telefonie engineers gaan met u in gesprek voor het gewenste dialplan. Een dialplan is de weg die iemand af legt wanneer ze u bellen. Veel diensten van NLcom zijn maandelijks opzegbaar, zo ook VoIP. U kunt eenvoudig de capaciteit of het aantal nummers uitbreiden of afschalen.

VoIP Word Cloud

Nooit meer een belangrijk gesprek missen

U mist nooit meer dat ene belangrijke gesprek, omdat u overal bereikbaar bent op één telefoonnummer en de telefooncentrale in de Cloud vrijwel altijd online is. Lokale kabelbreuk of stroomuitval hebben geen impact op uw bereikbaarheid.

Wat kan NLcom voor u betekenen?

NLcom helpt u graag om over te stappen van ISDN naar VoIP. Graag bekijken we voor uw organisatie wat de technische mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Met VoIP via NLcom heeft u nog maar één aanspreekpunt en één factuur. Geen operationele zorgen, en altijd de nieuwste functies omdat het platform continue up-to-date wordt gehouden. Met een Cloud VoIP Telefonie Centrale krijgt u ook de mogelijkheid om een dialplan in te richten waardoor de beller bij de juiste persoon uit komt. Om de klant op een prettige en profesionele manier door te verwijzen naar de gewenste persoon of afdeling bieden we ook professionele voiceprompts aan. Voiceprompts zijn ook wel bekend als telefoniebandjes. Naast VoIP leveren we ook de benodigde hardware zoals telefoontoestellen, vergadertoestellen en headsets

Enkele voordelen

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen achteraf
  • Centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig
  • Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is
  • Op elke locatie beschikbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Nummerbehoud mogelijk
  • Eén aanspreekpunt voor data en telefonie
  • Mobiele telefonie en vaste telefonie integreerbaar