AtlassianSolution Partner NLcom en Atlassian halen alles uit uw team! Atlassian software laat elk team productief, effectief en optimaal samenwerken. Atlassian is een softwarebedrijf dat chronisch in ontwikkeling is. Er worden regelmatig updates uitgebracht en daarvoor heeft u vaak ook een specialist nodig die ervaring met het systeem heeft.
De producten van Atlassian zijn gemaakt om Agile te werken. Ze zijn flexibel, intuïtief en simpel in gebruik. Zo is Jira wereldwijd een razendpopulaire projectmanagementtool. En zorgt Confluence voor optimale transparantie en kennisdeling binnen en tussen teams. Dankzij uitgebreide integratiemogelijkheden en een Marketplace met meer dan 3.000 add-ons, zijn de mogelijkheden eindeloos. 

De uitgebreide mogelijkheden kunt u ontdekken door de website van Atlassian te bezoeken; hier zult u ontdekken dat de opties ongekend zijn. Als een van de Atlassian partners van Nederland helpen we u graag om alles uit uw Atlassian-producten te halen. Meer over Atlassian weten? Ga naar Atlassian.com.

Practice what you preach

Intern bij NLcom zetten we de Atlassian stack al breed in en blijven we regelmatig situaties tegenkomen die met Atlassian, Jira en/of Confluence makkelijker, sneller en efficiënter kunnen. Zo hebben we al veel processen en procedures beschreven en ingericht. Onder andere onze servicedesk en secretariaat werken continu in Atlassian, zo worden er taken aangemaakt, verdeeld en de statussen gemonitord. Jira wordt ook ingezet als communicatiemiddel naar onze klanten toe. Men kan hier persoonlijke incidenten bekijken, statussen opvragen en communiceren met onze servicedesk.

Op operationeel vlak gebruiken we de Activity Timelime module om projecten te plannen, (deel)taken toe te kennen en deze te koppelen aan de klantafspraken in Confluence. Door informatie op één centrale locatie op te slaan is het voor de engineer op locatie duidelijk wat is afgesproken met de klant waardoor verwarring en aannames worden voorkomen. Elke engineer ziet in zijn app of web interface zijn persoonlijke planning en wat verwacht wordt. Mochten er achteraf nog to-do’s uit voorvloeien, dan kunnen deze meteen geregistreerd, verdeeld en ingepland worden binnen NLcom. Zo zijn nog vele praktijkvoorbeelden te benoemen waarbij we de Atlassian stack inzetten om overzichtelijk en professioneel te werk te gaan.

Waarschijnlijk kan een Atlassian implementatie uw organisatie stroomlijnen en uw processen en procedures overzichtelijk vormgeven. Wilt u meer te weten komen dan informeren we u als Solution Partner graag over de praktische toepassingen binnen uw organisatie.